fredag 10. februar 2012

Siden denne bloggen ser ut til å ha gått fullstendig i glemmeboken, er det sannelig på tide å gjøre en oppdatering. Til tross for mange hindringer og eksterne forpliktelser (sykdom, flytting, stifting av familie, mere sykdom, mere flytting, sykdom i familie etc) har arbeidet pågått om ikke jevnt, så ihvertfall trutt, og vi er nå kommet dit at arbeidet er like før å materialisere seg.

Siden trykkeprisene har gått ned vesentlig siden vi startet arbeidet og vi har fått inn langt mer stoff enn planlagt har vi derfor bestemt å lage ikke bare én, men to minnebøker, med totalt over 400 sider! Bøkene inneholder for det meste ting Johannes skrev, men det er også noen korte innledninger til de ulike temaene skrevet av fans som jobbet sammen med Johannes.

Bind 1 – som omhandler SF og fanziner – går i trykken i løpet av denne måneden, og vil bli offisielt lansert på Stortorvets Gjestgiveri i mars (dato vil bli senere). Bind 2 vil ta for seg spill, fandom og kongresser, og tar sikte på lansering under Arcon i juni. De som kjøper bind 1 før lanseringen vil få et avslag i prisen på bind 2 når det kommer. Dersom du ønsker å hente boken personlig på lanseringsfesten vil du få refundert portoutgiftene. Det eventuelle overskuddet fra bokprosjektet vil bli donert til Johannes H. Bergs minnefond.

Bestilling

For å bestille første bind av minneboken, betal 250 kr til konto 6094.05.58142 (kontoen heter foreløpig Norcon 1999). Send samtidig ditt navn og adresse til minnebokbestilling@fandom.no så vi vet hvor vi skal sende boken. Betaler du innen 1. mars vil du sammen med boken få tilbud om å bestille bind 2 til rabattert pris.

De som allerede har forhåndsbestilt skal ha blitt tilsendt informasjon på epost. Dersom du mener du har bestilt tidligere men ikke har mottatt noen epost, gi beskjed på adressen over.

— Geir Aalberg

Ingen kommentarer: